Baixada d'Andròmines PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 2 d'abril de 2013 18:54

Iª Baixada d'Andròmines de MartorellIª Baixada d'Andròmines de Martorell - 12 de maig

Vine a per participar a la cursa més esbojarrada!!! Imagina i crea la teva andròmina!! En família, amb els teus amics i amigues, disfressat/da,...

 

 

L’AEiG Joan XXIII i BLEM (Baix Llobregat Extrem Martorell), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell, organitzem el proper dia 12 de maig la Iª Baixada d'Andròmines de Martorell dintre dels actes del Daltabaix/Fira Jove.

 

Recorregut: Sortida C/Castellví de Rosanes amb C/Caseriu Pou del Merli fins al C/Castellví de Rosanes (Av. Mancomunitats Comarcals davant de la llar d’infants).


 

Descarrega les BASES d'INSCRIPCIÓ

 

Inscripcions: Els concursants hauran de fer arribar el FULL D’INSCRIPCIÓ degudament complimentat, abans de divendres 26 d'abril, a:

AEiG Joan XXIII
Plaça de l'Església, 1
08760 Martorell

Departament de Joventut 
Plaça de les Cultures, s/n
08760 Martorell

El mateix dia de la Baixada al punt de sortida entre les 9h i les 9:30h.

O a través de correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Caldrà indicar, nom dels diferents pilots, edats, nom de l'andròmina i telèfon de contacte i correu electrònic del/a capità/na. Els fulls d'inscripció els trobareu juntament amb les BASES d'INSCRIPCIÓ, a les oficines de Joventut de l'Ajuntament, al CAU (dissabtes de 16h-18h.), al perfil de facebook de la Baixada d'Andròmines i al de BLEM.

També podeu utilitzar l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per fer-nos arribar els vostres dubtes o suggeriments.

 

Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.