IIIa Baixada d'Andròmines PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 4 de maig de 2015 00:00

3a baixada d'Andròmines de MartorellIIIª Baixada d'Andròmines de Martorell - 17 de maig

Benvinguts a la tercera edició de la Baixada d’Andròmines de Martorell! Vine a per participar a la cursa més esbojarrada!!! Imagina i crea la teva andròmina, en família, amb els teus amics i amigues, disfressat/da,...

 

L’AEiG Joan XXIII, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell, organitza el proper dia 17 de maig la 3era Baixada d'Andròmines de Martorell dintre dels actes del Daltabaix/Fira Jove.

La inscripció de l’andròmina implica la participació en 2 categories:

Velocitat: Es premiaran les 3 andròmines més ràpides!

Originalitat: Es premiarà l’andròmina més valorada per un jurat. Es puntuarà la imaginació amb la que siguin concebudes, l’ambientació i la decoració de les mateixes i dels participants, l’espectacularitat i el soroll que faci l’andròmina , etc.!

 

Fabricació de l’andròmina

1. L’andròmina ha de ser de fabricació pròpia, pot tenir qualsevol mida i forma. Queda terminalment prohibit un vehicle adquirit en un establiment, com karts, quads, remolcs, patinets o carros del súper.

2. Les úniques forces que poden empènyer l’andròmina són el pes i els concursants. Queda terminalment prohibit utilitzar un altre mètode de propulsió.

3. L'andròmina ha de tenir com a mínim 3 rodes. Les rodes poden ser massisses o pneumàtiques, però és obligat que estiguin recobertes de cautxú o un material plàstic.

4. No hi ha materials que estiguin prohibits per fabricar l’andròmina.

5. És obligatori que l’andròmina disposi d’una direcció i d’uns frens.

6. S’ha de reservar un espai per la col•locació del dorsal del concursant.

7. L’estructura de l’andròmina ha d’ésser adequada de manera que no sobresurtin els elements perillosos (barres de ferro, fustes, canyes, vidres, objectes punxants i que tallin, etc...) que puguin perjudicar als espectadors i/o als propis participants.

 

Bases per a la inscripció

1. Podrà participar tothom, les andròmines poden estar tripulades per una o varies persones.

2. Menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult a l’andròmina durant la baixada i de 12 a 18 anys només podran participar amb l’autorització dels pares o tutors legals . Els majors de 18 anys han de portar algun document oficial, com ara DNI, carnet de conduir, etc.

3. És obligatori l'ús de casc homologat (preferiblement integral) i es recomana emfatitzadament l’ús de guants, genolleres i colzeres.

4. Els participants es faran responsables dels danys que puguin causar a d’altres, a ells mateixos o a terceres persones físiques o jurídiques. L’organització queda exclosa de qualsevol responsabilitat derivada d’aquests fets.

5. No s’han de fer maniobres que puguin posar en perill la seguretat dels altres participants i la del públic.

6. Els participants hauran de respectar totes les normes establertes per l’organització, qui no les compleixi quedarà fora de la competició immediatament.

7. Si algunes andròmines empatessin l’organització es reserva la resolució del desempat.

8. Aquells participants que ho desitgin i compleixin els requisits podran participar, i així ho han de fer constar en l’ inscripció.

9. La inscripció de l’andròmina té un cost de 5 € que es farà efectiu el mateix dia de la competició.

10. L'Organització es reserva el dret de modificar les bases segons la necessitat de la cursa. De ser així ho faria saber als participants de forma immediata; abans de la cursa mitjançant els mitjans de difusió de la xarxa i el mateix dia de la cursa mitjançant megafonia.

 

El fet d’inscriure’s significa acceptar aquest reglament. Tot allò no previst romandrà sota la decisió de l’Organització.


Desenvolupament de la cursa

1. Diumenge 17 de maig de 2015, concentració de les andròmines participants entre les 9h i 9:30h al Carrer Caseriu Pou del Merli, dalt de tot del Carrer Castellví de Rosanes.

2. Revisió de l'andròmina: l'organització realitzarà un control obligatori de totes les andròmines abans de la inscripció, a la zona de boxes.

3. Durant la baixada, és obligatori que hi hagi, almenys, un pilot dalt de l’andròmina.

4. La baixada es realitzarà en el circuit marcat. L’organització en cap cas es farà responsable de possibles accidents fora d’aquest circuit i fora de l’horari establert de la cursa.

5. L'organització vetllarà per la seguretat dels participants durant el recorregut, mitjançant bales de protecció de palla a la baixada i pneumàtics. Hi haurà servei mèdic d'urgències.

6. Inici de la Baixada d'andròmines a les 9:45h.

7. Baixada general de reconeixement amb tots els participants.

8. Remolcada de les Andròmines al punt de sortida.

9. A les 11h inici de la competició de velocitat i originalitat.

10. Al voltant de les 14h fi de la baixada contrarellotge, i inici de la baixada final de les 5 millors andròmines classificades segons la puntuació. Aquí es decidirà la classificació final de la IIIª Baixada d’Andròmines de Martorell.

11. Al voltant de les 15h repartiment de premis.

 

Premis

Premi pels 3 primers classificats de la categoria de velocitat, un premi per la categoria d’originalitat i premis sorpresa. També hi haurà un record per a tots els participants.

 

Recorregut: Sortida C/Castellví de Rosanes amb C/Caseriu Pou del Merli fins al C/Castellví de Rosanes (Av. Mancomunitats Comarcals davant de la llar d’infants).


 

Inscripcions: Els concursants hauran de fer arribar el FULL D’INSCRIPCIÓ degudament complimentat a:

AEiG Joan XXIII
Plaça de l'Església, 1
08760 Martorell

Departament de Joventut 
Plaça de les Cultures, s/n
08760 Martorell

El mateix dia de la Baixada al punt de sortida entre les 9h i les 9:30h.

O a través de correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Caldrà indicar, nom dels diferents pilots, edats, nom de l'andròmina i telèfon de contacte i correu electrònic del/a capità/na. Els fulls d'inscripció els trobareu aquí, a les oficines de Joventut de l'Ajuntament, al CAU (dissabtes de 16h-18h.), al perfil de facebook de la Baixada d'Andròmines. En el cas dels menors d'edat es necessari el full d'autorització dels pares o tutors també.

També podeu utilitzar l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la per fer-nos arribar els vostres dubtes o suggeriments.

 

Descarrega les BASES d'INSCRIPCIÓ

 

Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.