Propers esdeveniments

Història del CAU a Martorell PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 30 de novembre de 2010 21:59

L'Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII (El Cau), fundat el 1962, forma part del moviment de MINYONS ESCOLTES I GUIES SANT JORDI DE CATALUNYA, que ofereix als nois i noies la possibilitat de ser ells mateixos els protagonistes de la seva pròpia educació, gràcies a la vida en grup, perquè vagin adquirint el gust per les responsabilitats i es comprometin a favor dels altres.

Des de l’agrupament es desenvolupa i es duu a la pràctica la tasca de l’educació en el lleure, fent que els nois i les noies que hi participen aprenguin a viure i a conviure d’una manera diferent, amb un esperit de servei, implicats en la societat, responsables de les seves accions, amb un compromís personal, interessat pel medi ambient i sobretot crítics.

Aquesta tasca es desenvolupa amb els dissabtes, les sortides, les activitats d’estiu (campaments, rutes o camps de treball) i altres activitats relacionades amb l’agrupament. Els nois i les noies són els qui ideen i planifiquen l’activitat, sempre amb l’atenció i el recolzament dels caps, amb la intenció de l’educació a partir de la creació i l’acció.

 

Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.