Propers esdeveniments

Últimes Notícies
Festa Major del CAU - 50è Aniversari PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 11 de juny de 2013 00:00

Festa Major del CAU - 50è AniversariSi no vols perdre’t l’acte més festiu del 50è aniversari de l’Agrupament Escolta Joan XXIII, estigues al lloro, obre bé els ulls i no et perdis detall perquè us esperem per la Festa Major del Cau!

Us proposem una diada plena de gresca i xerinola, amb activitats i tallers, música i bon ambient, on sigui quina sigui la teva edat, segur que hi  retrobaràs  cares conegudes amb qui compartir i gaudir de tota la festa. Per això aquest 29 de juny...

 
Redibuixar el món des del canvi personal PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 29 de maig de 2013 09:33

"Cal obrir-se a les possibilitats”. Amb aquesta idea suggerent, en Carles Parellada encetava la conferència titulada “Conviure en temps d'incerteses: mirar-nos amb bons ulls” en un Auditori del Centre Cultural ple per a l'ocasió. Al llarg de la seva conversa, Parellada va anar desgranant idees entorn de la necessitat de conciliar les nostres emocions amb la nostra raó, tot defensant que la felicitat s'assoleix quan hi ha “coherència entre el que és intern i el que és extern”.

En aquest sentit, Parellada explicà que cal aprendre a conviure amb els nostres condicionants inicials. I el més important de tots els condicionaments és la família en què hem nascut. La vida i trajectòria dels nostres avantpassats ens condiciona, segons Parellada, molt més enllà del que som conscients. És per això que cal assumir la pròpia història familiar com a part intrínseca de la nostra pròpia essència. En el camp de l'educació, Parellada (mestre i terapeuta sistèmic) remarcà la necessitat que els mestres “dignifiquin als pares dels infants”, fins i tot en casos de famílies problemàtiques, per a fer un bon acompanyament en el creixement integral dels infants.

 
El CAU al Daltabaix: 1a Baixada d'Andròmines de Martorell PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 13 de maig de 2013 21:33

Aquest cap de setmana el Cau ha estat present al Daltabaix, la fira dels infants i joves de Martorell. Des de dissabte al matí fins al diumenge al migdia, hem organitzat la barra de menjar i begudes en tots els actes del Daltabaix, on hi s'hi ha fet la 4a Trobada de Bateries i Percussionistes, la Mostra de Tallers, Accions i Activitats Juvenils, la 21a Fira Infant i el concert de grups martorellencs. Des del consell de caps volem fer arribar una mostra d'agraïment a totes aquelles persones, ja siguin pares o altres col·laboradors, que ens van estar donant un cop de mà quan més ho vam necessitar, MOLTES GRÀCIES! Sense vosaltres no hagués pogut sortir un cap de setmana tant rodó. També aprofitem per dir que estem gratament satisfets de la col·laboració de tots els joves, ja que en la sessió de DJ es van recaptar 300€ en benefici del Banc dels Aliments de Càritas Martorell, una entitat amb la que hem col·laborat recentment.

 
Conviure en temps d’incerteses: mirar-nos amb bons ulls amb Carles Parellada PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 13 de maig de 2013 23:17

Estem vivint uns moments difícils, de pre-ocupació. Engeguem la televisió i ens empatxem de males notícies. Coneixem famílies i amics, més o menys propers, que la seva situació econòmica i laboral “penja d'un fil”. Tots patim angoixa, o sentim l'angoixa a prop. Sovint, aquesta situació ens provoca un malestar que transmetem als altres, als qui ens acompanyen al nostre dia a dia i als qui més estimem.

 
Daltabaix PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 8 de maig de 2013 15:08

El Cau al Daltabaix: fem la barra de tot el cap de setmana i la baixada d'andròmines!


El cap de setmana de l'11 i 12 de maig, a Martorell celebrem el Daltabaix, una festa dedicada als infants i joves de Martorell. Aquest any, coincidint amb les activitats del 50è,
l'Agrupament Escolta Joan XXIII hi participa organitzant la 1a Baixada d'Andròmines el diumenge al matí (www.caumartorell.cat/andromines). A més, des del Cau també organitzem la barra de menjar i begudes que serà al Centre Cultural des de dissabte al matí fins diumenge al migdia.
 
« IniciAnterior123SegüentFinal »

Pàgina 1 de 3

Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.