Propers esdeveniments

El CAU al Daltabaix: 1a Baixada d'Andròmines de Martorell PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 13 de maig de 2013 21:33

Aquest cap de setmana el Cau ha estat present al Daltabaix, la fira dels infants i joves de Martorell. Des de dissabte al matí fins al diumenge al migdia, hem organitzat la barra de menjar i begudes en tots els actes del Daltabaix, on hi s'hi ha fet la 4a Trobada de Bateries i Percussionistes, la Mostra de Tallers, Accions i Activitats Juvenils, la 21a Fira Infant i el concert de grups martorellencs. Des del consell de caps volem fer arribar una mostra d'agraïment a totes aquelles persones, ja siguin pares o altres col·laboradors, que ens van estar donant un cop de mà quan més ho vam necessitar, MOLTES GRÀCIES! Sense vosaltres no hagués pogut sortir un cap de setmana tant rodó. També aprofitem per dir que estem gratament satisfets de la col·laboració de tots els joves, ja que en la sessió de DJ es van recaptar 300€ en benefici del Banc dels Aliments de Càritas Martorell, una entitat amb la que hem col·laborat recentment.


El cap de setmana ha sigut llarg i diumenge, des de ben d'hora de la matinada, vam començar a fer el muntatge i la preparació del circuit de la 1a Baixada d'Andròmines del poble. A les 10h del matí, els quinze equips participants ja estaven inscrits i, amb els seus prototips ben diversos van començar la baixada de reconeixament del circuit i, després, les tres baixades cronometrades. Durant tots els descensos es valorava el temps en realitzar el circuit i l'originalitat, xivarri i animació de cada andròmina. A les 13h va tenir lloc la final de la categoria velocitat.

Les andròmines participants van ser: Chapuza, Tricicligolf, La Bala Vermella, l'Estrellat, Pujolet 33, Ferralla 2.0, La Carpafera, The Speed Extreme, Delorean, The School Bus, Anarkomòbil, Party, La Mosca Voladora i PiCs, provinents de Martorell, Vallirana, Castellví de Rosanes i Castellar del Vallès.

La classificació final de la 1a baixada d'Andròmines de Martorell ha estat:

Categoria velocitat: 1r premi La Carpafera (Martorell), 2n Pujolet 33 (Castellar del Vallès) i 3r Delorian (Vallirana).
Categoria Originalitat: 1r premi La Mosca Voladora (Martorell), 2n The School Bus (Martorell), 3r Anarko Mòbil (Martorell)

La valoració de la 1a Baixada d'Andròmines de Martorell ha estat molt positiva gràcies a la elevada participació d'andròmines i la bona resposta del públic. Estem molt contents per l'ajuda rebuda pels col·laboradors, els comerços que han apadrinat les bales de palla, el suport de l'ajuntament, policia local i la creu roja.

Esperem retrobar-nos a la Festa Major del CAU, el proper 29 de juny, per celebrar el 50è Aniversari del CAU de Martorell!

 

AEiG Joan XXIII

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.