Properes activitats

Celebració del 50è Aniversari de l'Agrupament: Acte inaugural PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 15 de gener de 2013 17:04

Logo 50è Aniversari AEiG Joan XXIIIBenvolguts pares, mares, amics i amigues:

Fer anys és sempre un motiu de joia, d’il·lusió, un motiu de celebració per a tothom i també ho és, en aquest cas, per a una entitat ja que fer anys és donar solidesa i confiança en la seva proposta.

 

Enguany, l’Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII, “el Cau”, celebra el seu 50è aniversari.

Ja fa 50 anys d’aquell curs 1962-1963 en el qual un grup de joves martorellencs van creure i van apostar per un projecte educatiu, l’escoltisme.  Van afegir-se a un moviment que, des del lleure, contribueix a l’educació dels nois i les noies com a persones compromeses en l’entorn.

Un projecte engrescador, un projecte en el que, al llarg d’aquests 50 anys, han estat moltes les persones que hi han deixat la seva empremta.

Un aniversari és un bon moment per mirar enrere i veure d’on venim, per on hem passat, per recordar el camí i les aventures viscudes plegats. També ha de ser un moment per agafar embrenzida, per saltar endavant, un moment d’obertura, de diàleg, un moment per refermar el compromís de continuar treballant per millorar la societat on vivim. En definitiva, un bon moment per fer saber que aquesta és la nostra proposta de valors.

El proper dissabte dia 2 de febrer de 2013 volem que sigui un d’aquests moments.

Per això ens plau convidar-vos a l’acte inaugural de la presentació del 50è aniversari que tindrà lloc a les 18:00h al Foment de Martorell. En acabar, ens dirigirem a la Casa de Cultura per inaugurar l’exposició fotogràfica retrospectiva del què han estat aquests 50 anys d’escoltisme a Martorell.

Esperem poder comptar amb la vostra presència en aquest inici de festa.

 

Rebeu una salutació molt cordial.

 

AEiG Joan XXIII

 

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar


Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.