Propers esdeveniments

Equip de caps curs 2013-2014 PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 15 d'octubre de 2011 07:48

L'equip de caps som el conjunt de joves dedicats a la tasca d'educar en el lleure infants i joves de l'Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII. Amb moltes ganes i voluntat de transformació social dediquem molts esforços per "deixar aquest món una mica millor de com l'hem trobat".

 

 

Alba Vidiella Nil Moya
Una de les bessones del Cau, nascuda el 1993. Tota una vida al cau, aquest és el meu segon any de cap, aquest cop portant Ràngers i Noies Guia. Nascut al 1994 a la vila de Martorell. Primer any de cap, portant l'esbojarrada unitat de Ràngers i Noies Guia.

 

 

Jordi Anton
Quim Mas
Apassionat dels esports i entrenat des de ben petit al cau, de la generació del 92, ara encaro el meu segon any de cap portant Ràngers i Noies Guia. Sóc de la gran generació del 93 i entre olles i fogons, arrenco el primer any versió 2.0, portant la unitat de Llops i Daines.

 

 

Jose Montero
Laia Bargués
Nascut l'any 1993 a les terres d'Andalusia, vaig anar a parar a Martorell. Enguany encaro el segon any de cap portant la petita unitat de Castors i Llúdrigues. Vaig marxar però com si no ho hagués fet, ara arrenco amb 20 anys i més força que mai, dins la unitat de Llops i Daines.

 

 

Laia Tobella
Marc Fort
Nascuda l'any 1993, vaig començar al cau fa dos anys. Estudio a Lleida tota la setmana, però no hi ha res que hem pari a l'hora de portar la unitat de Castors i Llúdrigues. Sóc en Marc Fort Canal i sóc de la generació del 91. Porto una pila d'anys al Cau, des de que era un vailet de 6 anys. Aquest any, començaré el meu quart any de cap!

 

 

Maria Tejedor
Maria Vidiella
De Martorell i del '90. Són molts anys al cau que fan que me l'estimi i hi gaudeixi tant encara! Víctima de la facultat d'Arquitectura, trobo l'equilibri escapant a la muntanya i vivint les persones! De Martorell i del Cau de tota la vida, ara segon any de cap. Estudiant d'enginyeria ambiental, les meves grans passions són la natura i els que m'envolten.

 


 

Dídac Cortadella
Sirka Gener
Amb 21 anys arribo al cau amb la maleta d'eines ben equipada per fer funcionar la maquinària de Pioners i Caravel·les. Arribada a mitjans de l'any passat des de les terres de tramuntana, i després d'una petita estada a Finlàndia, engego amb els meus 19 anys la gran aventura de portar Castors i Llúdrigues.

 

 

Núria Tarifa
Paula Ventura
Des que vaig néixer l'any 1988, sóc tota una tot-terreny: psicòloga, educadora, i apassionada de la natura i els esports. Després de gaudir de quatre anys de cap, seguiré el meu camí al CAU altre cop amb els llops! Nascuda l'any 95, entre trompetes i claus se sol, i sent la més petita de l'equip de caps. Encaro el meu segon any de cap portant Castors i Llúdrigues.

 

 

Roser Carbonell

M'apassiona la muntanya, els nens, el teatre, la sinceritat i les preguntes sense resposta.
Inicio el meu onzè any de cau amb molta energia i il·lusió.

 

Vaig nèixer el 1991 i sempre he rondat per Martorell. Vaig entrar a la primera generació de castorets i he passat per totes les unitats del Cau, ara sóc cap mentre estudio biologia i saxofón. El Cau ja forma una part escencial de la meva vida i les ganes de fer sortides, caminar, reflexionar i jugar m'acompanyen cada cap de setmana. Després d'haver passat per Llops i Daines i Rànguer i Noies Guies aquest any m'enganxo a Castors i Llúdrigues amb ganes de conèixer i passar-m'ho bé amb els més jovenets de l'Agrupament.
 

Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.