Propers esdeveniments

Equip de caps curs 2011-2012 PDF Imprimeix Correu electrònic
dissabte, 15 d'octubre de 2011 07:48

L'equip de caps som el conjunt de joves dedicats a la tasca d'educar en el lleure infants i joves de l'Agrupament Escolta i Guia Joan XXIII. Amb moltes ganes i voluntat de transformació social dediquem molts esforços per "deixar aquest món una mica millor de com l'hem trobat".

Pep Aguilar Susana Álvarez
Si em demanen que em defineixi breument, segurament, em costarà fer-ho. Puc semblar introvertida però, qui em coneix, sap que no tinc hora si es tracta de donar un cop de mà, escoltar, reflexionar, construir i fer somriure.

Roser Carbonell
Andreu Domènech
M'apassiona la muntanya, els nens, el teatre, la sinceritat i les preguntes sense resposta.
Inicio el meu novè any de cau amb molta energia i il·lusió.
Vaig nèixer el 1991 i sempre he rondat per Martorell. Vaig entrar a la primera generació de castorets i he passat per totes les unitats del cau, ara sóc cap mentre estudio biologia i saxofón. El cau forma ja una part escencial de la meva vida i les ganes de fer sortides, caminar, reflexionar i jugar m'acompanyen cada cap de setmana.

Núria Domènech Jordi Escoda
A dins la motxilla hi duc fotons, fonons i electrons. Somriures trenats i entrellaçats. Algun verset i alguna rima. Feixos d'il·lusions i esperances.
Cançons i melodies. Unes bones botes, per a seguir fent camí. I el foulard, des des de sempre.
La meva aventura al cau arrenca fa 4 anys. Entre antenes i mandagues el cau s'ha fet un lloc dintre de la meva vida. Una gran experiència que podem seguir compartint amb tots els nens i caps.

Marta Fora
Marc Fort
Em dic Marta sóc de Martorell i vaig entrar el primer any de Castors i encara continuo. Estudio treball social i m'agrada poder compartir el meu temps lliure amb els nen i nenes del cau i poder transmetre tot el qu he après al llarg dels anys al cau. Sóc en Marc Fort Canal i sóc de la generació del 91. Estudio Ciències de l'activitat física i l'esport i també intento tocar la bateria. Porto una pila d'anys al Cau, des de que era un vailet de 6 anys. Aquest any, començaré el meu segon any de cap.

Esther Garrido Laia Laborda
Nascuda a Martorell a l'any 91 i adoptada en l'actualitat per les terres de Lleide, tinc currículum al Cau des dels sis anys. Amant dels animals i dels nens aquest any emprenc l'aventura amb els Ràngers i Noies Guies. Nascuda el 25 de novembre de 1988, sóc Mestra d'educació especial. Durant 4 anys he estat Cap de llops i daines, i ara completo la meva etapa al CAU com a Cap d'Agrupament. Ser del CAU és més que dues hores els dissabtes, és una manera d'entendre el món i voler millorar-lo.

Albert Martínez
Albert Matas “CARPIN”
Nascut a Barcelona al '91, m'infiltro aquest any en els túnels del cau per a gaudir d'una experiencia, espero espectacular, i a crèixer molt més com a persona amb l'ajut conjunt de caps i nen/es del cau.
Iep! Sóc del 84. El meu sobrenom (Carpin) indica que sóc fuster de la Vila de Masquefa. He arribat tard al CAU, però ara que estic dins, crec que formar-hi part és una de les millors experiències que he viscut!  

Laia Miñarro Pere Miró
Sóc de Molins de Rei de tota la vida, on anava a l'esplai des de els 6 anys pero actualment visc a Sant Llorenç d'Hortons. Tinc 21 anys i estudio infermeria a Sant Qugat del Vallés, m'agrada la música, tocava el saxofón, i aquest any  sóc cap nova al Cau, i estaré amb els vostres petits, els castors!! Seguint els passos dels meus antecessors, només intento retornar, de la millor manera, tot el que els meus caps i el cau m'ha aportat a mi. Sens dubte, encara hem d'aprendre molt però també hi ha molt a fer.

Cristina Porcar Miquel Sabe
Sóc la  Cristina, tinc 18 anys, visc a Martorell des de sempre.
M'agrada molt estar amb els nens, jugar amb ells, ensenyar-los coses noves, ajudar-los amb el què no saben fer. Actualment estic cursant el primer curs d'educació infantil a la Universitat.
Vaig néixer el 1989, sóc de Martorell i he estudiat Publicitat i RRPP. Fins ara, he pilotat la nau de llops i de ràngers, i enguany compartiré experiències amb els pioners.  Després de molts anys, vaig tornar al CAU per intentar transmetre als nanus la filosofia i els valors de l'escoltisme.

Núria Tarifa
Maria Tejedor
Des que vaig néixer l'any 1988, sóc tota una tot-terreny: psicòloga, educadora, i apassionada de la natura i els esports. Després de gaudir dos anys aprenent amb castors i llops, seguiré el meu camí al CAU amb els pioners. Enguany fa de cap des de l'extranger! De Martorell i del '90. Són molts anys al cau que fan que me l'estimi i hi gaudeixi tant encara! Víctima de la facultat d'Arquitectura, trobo l'equilibri escapant a la muntanya i vivint les persones!
 

Notícies recents

Notícies MEG


Funciona amb Joomla!. Programari lliure distribuït sota la llicència GNU/GPL.