Llops i Daines

Tant com puc

Els membres de la branca dels Llops i Daines tenim entre 8 i 11 anys, equivalent als cursos de 3r a 5è de primària, i vestim la camisa groga.

En aquesta etapa continuem aprenent tècniques de campisme, com ara preparar la motxilla, muntar tendes o realitzar instal·lacions senzilles.

Ens entusiasma treballar les habilitats creatives i manuals mitjançant tallers i manualitats diverses.

Aprofitem l’oportunitat per explorar l’entorn social i cultural que ens envolta, coneixent el nostre poble o barri i les entitats properes, així com les normes d’urbanisme.

Gaudim realitzant una gran varietat d’activitats, inventant històries, participem en emocionants activitats i ens agrada fer excursions.

Llops i Daines de Martorell 2024

La unitat de Llops i Daines aquest any hem optat per treballar la ciència, l’art, la cultura i la llengua catalana. Per aconseguir barrejar tots aquests temes hem triat TV3 com el nostre eix. Programes com són Que qui Com?, InfoK, Eufòria i E3 ens ajuden a tractar una gran varietat de temes mantenint sempre una coherència amb l’eix. 

Creiem que és molt important tenir una bona base de cultura popular i que aquesta ajudi a créixer els infants amb un bon esperit crític, valors i interessos diversos.