Ràngers i Noies Guies

Descobrim el món tot creixent

Si tens entre 12 i 14 anys i trobes plaer en viure a l’aire lliure, en aventurar-te pel camp i participar en grans jocs plens d’enigmes i accions.

Si desitges adquirir i aplicar tècniques d’acampada en emocionants activitats i aventures amb la unitat de Ràngers i Noies guia.

Si et diverteix construir, explorar, observar, cuinar, crear, inventar, imaginar… Si busques l’oportunitat d’aprendre i créixer, i estar preparat per a qualsevol experiència.

Si anheles compartir moments amb amics i amigues amb qui viure aventures fantàstiques…

Som la teva unitat, t’esperem al CAU.

L’eix d’animació d’aquest any dels Ràngers i Noies Guia comença amb la trobada de 4 grups que pertanyen a diferents col·lectius (els artistes, els científics, els pagesos i els punkis). En aquesta trobada descobreixen que el planeta Terra està a punt de ser destruït per un meteorit, és per això, que aquests 4 col·lectius pugen a un coet i aterren a un nou planeta el qual han de construir des de zero. 

A partir d’aquí, cada trimestre es treballaran els tres dinamismes el qual es basa l’escoltisme que són: país, persona i transcendència, per tal d’anar creant el seu propi món.